ايران ويج

نسخه‌ي كامل: فراخوان بزرگ اعضاي محترم ايرانويج
شما هم اكنون متن قالب بندي نشده را مي‌بينيد.مشاهده‌ي نسخه‌ي اصلي
صفحات: 1 2 3 4 5 6 7
سلام به دوستان عزيز

هر كدوم از ما چند ماه يا چند سالي است كه عضو ايرانويج هستيم .
طي اين مدت با خيلي از اعضاي سايت آشنا شديم و حتي از طريق اينترنت يا تلفن با هم ارتباط برقرار كرديم. اما شايد كمتر موقعيتي پيش اومده تا از نزديك با هم آشا بشيم.

احتمالا علتش گستردگي بيش از حد محدوده جغرافيايي اعضاي ايرانويج باشه. از تبريز ، شيراز، اصفهان ، يزد، مشهد ، تهران ، حتي هند هم در ايرانويج حضور دارند چيزي تقريبا به وسعت نيمي از قاره اروپا!

12 ارديبهشت ماه زمان افتتاح نمايشگاه بين المللي كتاب تهران ، زماني است كه تقريبا اكثر ما هر جايي كه باشيم بالاخره سعي مي كنيم براي يك روز هم كه شده به تهران بيايم و از نمايشگاه بازديد كنيم. اين نمايشگاه تا تاريخ 21 ارديبهشت داير خواهد بود.

به نظر مياد بهتر از اين موقعيتي براي جمع شدن اعضاي ايرانويج در طول سال دست نده.

پس من از همينجا رسما از تمام اعضاي محترم ايرانويج دعوت مي كنم قدم منت به ديده من بزارن و براي بازديد از نمايشگاه در تاريخي كه در همين تاپيك و بر طبق توافق دوستان تعيين مي شه ، به تهران تشريف بيارن. Heart Biggrin

ضمن اينكه اين اجتماع به تحكيم روابط دوستان و صميمي تر شدن اعضا كمك مي كنهHeart مي تونه محل خوبي براي آغاز همكاري ها و توليدات گروهي در ايرانويج باشه. At
مهدي جان ما كه حتما ميايم(از طرف شركت)
منم که حتما نمیام Biggrin Smile
من هم با وجود اينكه تازه عضو شدم اما خيلي به ايرانويج مديونم.
بعد از آشنايي با ايرانويج مطالبي رو ياد گرفتم كه قبلا هيچي از اونها نشنيده بودم.
با اعضايي آشنا شدم كه هر كدوم از اونها روحيات و اخلاقيات خاص خودشون رو دارند. اما همه شون دلشون براي پيشرفت علم در سرزمين پرپر ميزنه.

متاسفانه 21 ارديبهشت نمي تونم بيام تهران اما دلم حتما در تهران و نمايشگاه كتاب خواهد بود.
سلام
اگه اینجوری بشه که خیلی خوبه
من هم خیلی دوست دارم بچه های ایران ویجو از نزدیک ببینم و آشنا تر بشم
من شنبه 14 اردیبهشت تهرانم(از طرف دانشگاه(نرکده)) اگه تاریخ توافقیتون 14 باشه همدیگرو میبینیم
من که متاسفانه به دلیل یه سری مشکلات نمی تونم در خدمت دوستان باشم
آخرش کی ؟
14 ؟
HoseinVig نوشته :سلام
اگه اینجوری بشه که خیلی خوبه
من هم خیلی دوست دارم بچه های ایران ویجو از نزدیک ببینم و آشنا تر بشم
من شنبه 14 اردیبهشت تهرانم(از طرف دانشگاه(نرکده)) اگه تاریخ توافقیتون 14 باشه همدیگرو میبینیم

شرمنده حسين آقا اينقدر استقبال شديد بود كه كم كم داشتم فراموش مي كردم!!‌ متاسفانه سعادت نداشتيم روي ماهت رو ببوسيم ;(

با مبين صحبت كردم قرار شد چهارشنبه 18 ارديبهشت بيايم نمايشگاه . هر كس ديگه اي هم خواست يه سلامي و احوال پرسي با بقيه تو نمايشگاه داشته باشه اعلام كنه تا قرار زمان و مكان دقيق رو با هم بزاريم.
راستي مهدي جان ويسكرمي هم چهار شنبه تهران هست ساعتشو معلوم كني حله ما فكر كنم 12 يا 1 ميرسيم
DiDi
حتما قسمت نبود ;)
آقا اگه همو دیدین بجای منم اون یکیو ببوسید.
من واسه اولین بار بود میرفتم نمایشگاه ، اونجوری که فکر میکردم مال نبود قیمتاشم که ... تخفیف داشت ولی همین جنگل خودمون تو اصفهان بیشتر تخفیف میده....
صفحات: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس اصلي