بدلیل لطف و مرحمت دوستان که باعث میشند بار آپلود سایت افزایش پیداکنه بطوریکه حتی تا آستانه ساسپند شدن پیش بره لذا تا اطلاع بعدی بخش آپلود سایت بسته شده ولی برنامه ها قابل دسترس هستن.
persiantools نوشته :این تغییر را هفته پیش من انجام دادم و میخواستم اکانت را هم ساسپند کنم که خب سعی کردم هوای مشتریان قدیمی داشته باشم.
در آن دایرکتوری، یک صفحه phishing ساخته شده بود که به خاطر همون داشتن سرور را قطع می کردند.
لطفا یا بخش آپلود را ببندید یا اینکه مراقب آن باشید، ایمیلهای خود را هم به موقع چک کنید.
بازم دست اینا درد نکنه احترام مشتریشون رو دارن .
تو که کمکی نمیکنی حداقل لطف کن اذیت نکن.

کی بوده حالا که این کار رو کرده ؟! عجب آدم هایی پیدا میشن
نقل قول :یک صفحه phishing ساخته شده بود که به خاطر همون داشتن سرور را قطع می کردند.
مجوز دسترسی اون فولدر 777 ؟ چون تا اونجا که من می دونم اجازه ارسال فایل های HTML یا توی این مایه رو که نمی ده احمالا مستقیم ریختن توی فولدر
اگه به خاطر مشکل پهنای باند و اینا نیست می شه این مشکل رو حل کرد من توی سایت خودم از یه روشی استفاده میکنم که بدون مجوز رایت می شه توی فولدر فایل Upload کرد کد هاش رو هم برای nuke نوشتم اگه می خوای می تونم بهت بدم البته فقط یکم ورژنمون فرق می کنه
salam
agha be nazaram hamon systeme ersal/taed ro bezar man modulesh ro neveshtam vase nuke, age khastin behetoon midam ;)
albate alan nemitonam chon be computeram dastresi nadaram.
موضوع هک نبوده بلکه موضوع اینه که حجم ترانسفر آپلود سایت خیلی بالاست(اصلا آپلود به مراتب بیش از دانلود برای سرور وقت گیره) شما وقت آپلود میکنی زمان و سی پی یو زیادی از سرور رو میگیری و این مشکل ساز میکنه . این صفحه(صفحه آپلود) یکی پر مصرفترین صفحه های سایت هست و نمیشه کاریش هم کرد.تنها خود این صفحه میست که مهمه بلکه کسی میاد و یه فایل بزرگ رو توش میخواد آپلود کنه کلی از وقت سرور گرفته میشه آخرش هم هیچ تازه طرف دوباره سعی میکنه.
من از مدتها پیش واسه بستن صفحه آپلود تحت فشار بودم اکثر مشکلات هم به همین صفحه برمیگشت.چندین بار تا بحال باعث دان شدن سایت و بسته شدن موقت اون شده.
آقا کامران تو سایتش یه صفحه برای آپلود ساخته بود که فکر کنم تا حدودی بتونه مشکل رو حل کنه . بخصوص اگه با روش آقا هادی ترکیب بشه. یه بارهم از کامران سورسش رو گرفتم که دیدم کلی با نوک من ورژنش متفاوته و اصلا قابل اجرا توی این ورژن نیست.
من خودم دیگه وقت نمیکنم اگه از دوستان کسی میتونه کمک کنه به من بگه تا مقدمات و قدرتهای لازم رو بهش بدم .