ايران ويج

نسخه‌ي كامل: قوانین جاری در تیم ویروس نویسی ...
شما هم اكنون متن قالب بندي نشده را مي‌بينيد.مشاهده‌ي نسخه‌ي اصلي
با علم به اینکه تمامی اعضای تیم ویروس نویسی از درک بالایی برخوردار هستند ( اعضا با تعیین صلاحیت پا به تیم ویروس نویسی گذاشته اند )
لازم دانستیم تا برای آسان کردن روابط اعضا و جلوگیری از بروز بعضی از مشکلات احتمالی مواردی را به اطلاع اعضا برسانیم .
امید است که با رعایت کردن موارد زیر (به عنوان یک نظام ) بتوانیم با سرعت گام های بلند خود را در عرصه ویروس نویسی برداشته و قله های افتخار را فتح کنیم (ب)

اصل شماره (1) : قوانین تیم ویروس نویسی نباید با قوانین سایت ایرانویج مغایرت داشته باشد .
اصل شماره (2) :قوانین تیم ویروس نویسی را اعضای اصلی تیم تهیه و اعضای دیگر تکمیل می کنند .

1 : عضویت در تیم مستلزم معرفی یک عضو توسط اعضای اصلی به بخش صلاحیت اعضا است .
2 : عضو جدید باید پیش زمینه های ویروس نویسی یا آنتی ویروس نویسی یا رمزنگاری را داشته باشد .
3 : هر عضو می تواند از عضویت در تیم ویروس نویسی انصراف دهد .
4 : عضو های غیر فعال بعد از تذکر برای بار دوم از گروه اخراج می شوند .
5 : حق هیچ گونه مشاجره ای در بخش خصوصی تیم ویروس نویسی وجود ندارد و اعتراض ها باید به صورت مودبانه صورت گیرد .
6 : بحث های تیم ویروس نویسی باید کاملا در محدود ویروس نویسی یا آنتی ویروس نویسی باشد .
7 : نتایج هر یک از اعضای تیم ویروس نویسی در هر زمینه ای در بخش گزارش کار ارائه و بقیه اعضا نظر خود را بیان می کنند .
8 : پست های بی ربط بدون هیچ محدودیتی حذف خواهند شد .
9 : در صورت اطلاع یافتن هر کدام از اعضا از انتشار هر مطلبی ( دستاورد ها .. اعضا .. کدها .. صحبت ها ) در مورد تیم ویروس نویسی خارج از بخش خصوصی توسط یکی از اعضای گروه ..( در صورت اثبات ) به اخراج شدن عضو منجر خواهد شد .
10  : اعضای تیم در دو سطح اصلی و دیگر
اعضا فعالیت می کنند .
11 : اعضای اصلی تیم نظر نهایی را برای هر بحث ارائه خواهند کرد و به تیم ویروس نویسی جهت می دهند .

از دوستان خواهش می کنم . نظرات تکمیل کننده خودشون رو ارائه کنند ...

هر سوالی در مورد قوانین .. تعاریف و دلایل دارید . در همین جا مطرح کنید .
سلام.
با تشکر از زحماتی که میکشید و راه اندازی بخش تخصصی ویروس نویسی.
به نظر من بهتره در کنار بحث در مورد ویروس ها و آنالیزشون کاربران ویروس های جدیدی بنویسن که از اون آنالیزها بهره گرفته باشه و نقص کمتری داشته باشه و هر ماه هم بهترین و قوی ترین ویروس کاربران رو انتخاب کنیم.
سلام
خسته نباشید
بخش بسیار خوبی راه اندازی شد و قطعا میتونه به ویروس نویسا کمک کنه و مفید باشه
منم تلاش میکنم تا بتونم خودمو تو بخش خصوصی ببینم
دقیقا چه کار میخاین بکنید؟
روی پروژه ی خاصی به صورت گروهی کار میکنید ، یا اینکه به گفتن روش های جدید و ... اکتفا می کنید؟
منم می تونم عضو بشم؟ زمینه زیاد و خاصی ندارم ولی دوست دارم گه گاهی از این کارا هم بکنم
نقل قول :قوانین جاری در تیم ویروس نویسی ...
تاریخ: 25 / 04 / 1385

نقل قول :بخش بسیار خوبی راه اندازی شد
Amaze
آدرس اصلي