۹-تير-۱۳۸۵, ۰۷:۰۷:۱۲
۹-تير-۱۳۸۵, ۰۹:۵۸:۴۶
این مشکل دقیقآ برای من هم وجود داره 

۹-تير-۱۳۸۵, ۱۱:۰۴:۰۷
و من!
در ضمن دفعه اول که وارد سایت می شم لاگین هستم اما در قسمت نام کاربری (خوش آمید Darg) رو ننوشته. وقتی صفحه دوم رو Page می کنم درست میشه...!
در ضمن دفعه اول که وارد سایت می شم لاگین هستم اما در قسمت نام کاربری (خوش آمید Darg) رو ننوشته. وقتی صفحه دوم رو Page می کنم درست میشه...!
۹-تير-۱۳۸۵, ۱۳:۰۶:۰۶
برا من هم Not Found
پس می شه نتیجه گرفت که برا همه Not Found
پس می شه نتیجه گرفت که برا همه Not Found
۹-تير-۱۳۸۵, ۱۳:۳۲:۱۳
این فروم هم مثل ماشین های خراب هر جاش رو درست می کنی
یه جای دیگش خراب می شه
یه جای دیگش خراب می شه
۹-تير-۱۳۸۵, ۱۴:۳۰:۱۹
کنترل پانل رو بنا به دلایل امنیتی فعلا برداشتیم ! می خواستیم یه جور باشه متوجه نشید ! نشد ! شرمنده
یه مدتی طول میکشه ما اینو patch ش کنیم . نزدیک 30 تا سایت که از ما بی بی استفاده می کردند به خاطر همین باگشون خودم deface کردم ، یه کم طول می کشه ، شرمنده
یه مدتی طول میکشه ما اینو patch ش کنیم . نزدیک 30 تا سایت که از ما بی بی استفاده می کردند به خاطر همین باگشون خودم deface کردم ، یه کم طول می کشه ، شرمنده۱۱-تير-۱۳۸۵, ۱۴:۲۹:۰۶
آقایون کنترول پانل درست شد .
اگه مشکلی بازم هست بگید .
بازم شرمنده همه که این مدت سایت بی کنترول پانل بود
اگه مشکلی بازم هست بگید .
بازم شرمنده همه که این مدت سایت بی کنترول پانل بود

۱۱-تير-۱۳۸۵, ۱۹:۲۲:۳۵
ممنون ازتون بابت حل مشکل پانل کنترل
اما من هنوز مشکل دارم:
وقتی یک صفحه از سایت رو برای اولین بار باز می کنم لاگین نیستم و لی وقتی به صفحه دوم می رم لاگین می شم.
حالا اگر بخوام پیغام یا پاسخی ارسال کنم باز باید لاگین بشم که باعث میشه از اون تاپیک بیافتم به صفحه اول سایت که خیلی آزار دهنده شده برام.
اما من هنوز مشکل دارم:
وقتی یک صفحه از سایت رو برای اولین بار باز می کنم لاگین نیستم و لی وقتی به صفحه دوم می رم لاگین می شم.
حالا اگر بخوام پیغام یا پاسخی ارسال کنم باز باید لاگین بشم که باعث میشه از اون تاپیک بیافتم به صفحه اول سایت که خیلی آزار دهنده شده برام.
۱۱-تير-۱۳۸۵, ۱۹:۵۱:۲۱
من هم یه مشکلی دارم و اون هم این که بعضی وقتها تو خود سایت
لاگین می کنم ولی بعد که می آم برنامه ها رو ببینم و یا نظر بدم می زنه
Anonymous
Anonymous
۱۱-تير-۱۳۸۵, ۲۰:۴۳:۲۹
نقل قول :وقتی یک صفحه از سایت رو برای اولین بار باز می کنم لاگین نیستم و لی وقتی به صفحه دوم می رم لاگین می شم.آقا جواد ، ببینم cookie هارو پاک می کنی بازم این مشکل هست ؟ آخه آی پی تون رو چک کردم ، به ای پی کسی نزدیک نیست که سیژن ها به هم بریزه. از یه کامپیوتر دیگه تست کنید ، انشاالله درست شه ، یا اینکه آی اس پی رو عوض کنید .
نقل قول :من هم یه مشکلی دارم و اون هم این که بعضی وقتها تو خود سایتسایت یا فروم ؟! اگه سایت هستش که من اصلا اون ور هیچ دسترسی ندارم ! باید به خود اشکان بگی
Anonymous
۱۱-تير-۱۳۸۵, ۲۱:۲۳:۴۳
نقل قول :سایت یا فروم ؟سایت