ايران ويج

نسخه‌ي كامل: باگ در سايت!
شما هم اكنون متن قالب بندي نشده را مي‌بينيد.مشاهده‌ي نسخه‌ي اصلي
سلام
خوب اشكان جان ميدونم مثل هميشه گرفتار هستي و مشغول كارها اما باز هم مثل دفعه اول آشناييمون سايتت باگ داره Wink و چون دوست ندارم مثل قضيه آقا مجيد(مجيدانلاين) بشه اينجا هم دارم هشدار ميدم كه سايت باگ داره براي اطلاعات بيشتر اين ها رو بخونيد بد نيست
Possible SQL injection via Admin CP (Requires local Admin access) )

Possible SQL injection when validating new email address

Further SQL injection via Admin CP (Requires local Admin access)
حالا زودتر اين رو رديف كنيد ممنون ميشم وگر نه خودم مثل دفعه قبلي پتچش ميكنم براتونBiggrinAt قالبتون رو هم درست كردم و مشكلاتي رو كه داشت برطرف كردم ميفرستم براتون با هماهنگي مهدي جايگزين كنيد .
اميدوارم زودتر پتچ شه باگ هاي سايت!
قربانت ولي باگهاي ماي بي بي به آقا مهدي برميگرده ايشون بايد پچ كنن ولي اينا رو پچش كردم ببين بازم مشكلي هست.
اگر پتچ كردي ناقص پتچ كردين يك نگاه به تالار مديريتتون بنداز! اون زير خود ماي بي بي بهتون يك هشدار داده كه اپديت نيستيد! اگر هم اپديت كردي sqlرو اپديت نكردي
راستش من تو جريان كار ماي بي بي نيستم و اينكارو مهدي و امير كردن . اين ورژن هم فارسي شده هست و آخرين ورژن نيست. اينو بايد مهدي آپديت كنه.ولي اين پچ كردن هم توي فرومش نوشته بود منم انجامش دادم دقيقا هم همين چيزايي بود كه شما نوشتي . نزديك 10 تا فايل رو تغييرات دادم .
به نظر من بهتره مشکلات و باگ های سایت بطور خصوصی با مدیر سایت مطرح بشه ! فکر کنم اینطور بهتره .
مشكلي نيست چون اين باگ مشكلي رو براي سايت ايجاد نميكنه پس دونستنش واسه ديگران مسيله اي نيست و ممكنه اشخاص ديگه اي هم كه از برنامه استفاده ميكنن متوجه مشكلاتشون بشن مشكلات حاد رو خودم شخصا برطرف ميكنم ;)
آدرس اصلي