ايران ويج

نسخه‌ي كامل: هک ID یاهو
شما هم اكنون متن قالب بندي نشده را مي‌بينيد.مشاهده‌ي نسخه‌ي اصلي
سلام به دوستان گرامی خسته نباشید
دوست من خیلی وقت پیش یک آی دی یاهو بی نظیر داشت با نام Artman@yahoo.com خب همانجوری که می بینید آی دی خیلی جالبی است ( از نظر اسمی) و به طبع هر کسی دوست دارد تا آن را داشته باشد
متاسفانه یک انسان ... این آی دی را هک کرد و پسوردش را تغییر داد باینترتیب آی دی دوست من دزدیده شد
خب حالا درخواست من از شما دوستان عزیز این است که من می خواهم این آی دی را برای دوستم برگردانم و از برنامه نویسی و هک هم هیچی بلد نیستم خب چه کنم؟ لطفاً شما بگویید.
ممنون می شوم
من از هک متنفرم چون خودم یک وبمسترم و از همین هک ها زجرها کشیده ام. فقط به خاطر همین موضوع کلمه هک رو به زبان آوردم حالا اگر کسی کمکم کند ممنونش می شوم.
معمولا راحترین کار اینه که با هکر محترم ایدی کنار بیاین چون طرف هکر بوده که هک کرده شما باید دانشت از اون بالاتر باشه که بتونی هکش کنی
(ممکنه ایدی اشتباها قفل شده باشه ممکنه موقع نوشتن مثلا کپسلوک روشن بوده باشه یا دست به دکمه دیگه خورده و ایدی lock شده روشهای دیگه رو هم امتخان کنین)
نه کسی که هک کرده پیغام داده
بله
متاسفانه به هیچ وجه نمیتونید این کار رو کنید مخصوصا اگر طرف وارد باشه
شاید از طریق سایت هایی که بهشون وارد میشین و از نقص مرور گر استفاده میکنند و فایلی رو به سیستم قربانی دانلود میکنن بتئنید استفاده کنید (معمولا نقض پچ شده)
اما هر کاری میکنید شاید فقط 1 بار فرصت امتخان داشته باشید
و طرف رو هشیار کنید

یادش بخیر آدی های ایلیگالی یاهو ;(

1.2.3.a.b.c.
هنوز دارمش و خیلیای دیگه

یزمان بیکار بودیم ایدی میزدیم ( -7 -8 سال پیش )
می شه یکی که حرفه ایه انجامش بده؟
همینی که دوستمون بالا گفتن رو
آدرس اصلي